• French (Fr)
  • English (United Kingdom)
  • Serbian/Montenegrin/Bosnian
  • Russian (CIS)
   

Bigova (ili Bigovo) se nalazi u maloj, zaklonjenoj uvali sa stjenovitim plažama i kristalno čistim morem. Ovo mirno, romantično odmaralište jos uvijek je zadržalo autentični identitet ribarskog sela kojim privlači mnoge turiste iz cijelog svijeta. Oni ovdje imaju priliku da uživaju u modernim uslovima stanovanja kao i vanvremenskom osjećaju i nepokvarenoj prirodi zaliva čiji su posjetioci nekada bili pirati, a dansa su to ljubitelji sunca i mora.

Bigova u zalazak sunca

Relaksirajući se pokraj čiste morske vode, ovdje možete zaboraviti sve brige svijeta i zaista se podmladiti. Naši apartmani sa potpuno opremljenom kuhinjom vam omogućavaju da pripremate hranu za sebe i svoje goste, ili se možete pridružiti drugim posjetiocima Bigove u jednom od atraktivnih riblji restorana. U zalivu, gdje postoji mnoštvo malih intimnih plaža, more je mirno i savršeno za plivanje.  Za ljubitelje pješačanih plaža, za 20 minuta vožnje stići ćete do Plavih Horizonata (Pržno), na Jaz plažu, ili na Žukovicu, gdje možete uživati u najboljim pješčanim plažama Crnogorskog primorja. Za ljubitelje šetnje, obližnja brda će vam pružiti spektakularne poglede oko Bigove, a na obližnjem poluostrvu Luštica kao i na cijelom Grbaljskom priobalju možete otkriti mnoga lijepa sela, maslinjake, livade, priobalne pećine i plaže sa Plavom zastavicom. Bigova pripada opstini Kotor, i stari grad u Kotoru je udaljen svega 20 minuta vožnje. 

Zgrada Bigova apartmana

Tamo ce te vidjeti mnoge sačuvane tragove minulih epoha. Možete takodje, da se okušate u ronjenju, hvatanju ribe na barci, da okusite dinamični noćni život u Budvi. Sta god da želite od svog odmora u Crnoj Gori, Bigova vam može biti dobra baza.

Bigova je savršeno pozicionirana za istrazivanje Crnogorskog primorja i šire, a naši apartmani vam daju taj domaćinski osjećaj iako ste daleko od kuće.  Komforni su, moderni i prostorni, sa mnogo prirodne svjetlosti i fantastičnim pogledima na more i zaliv, koji vam daju osjećaj kao da je zaliv vaš.

Ako želite da rezervišete apartman podjite na stranicu Apartmani/Cijene ili nas kontaktirajte ako želite da vam pomognemo u selekciji najpogodnijeg apartmana. Neki apartmani su na prodaju.  Kontaktirajte nas ako ste zainteresovani da saznate više o tome.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
 
Koordinate apartmana u Bigovi su N 42° 21.407' E 18° 42.275'

_CMN_JAVASCRIPT
 

Za vecu mapu kliknite ovdje